A A A K K K
для людей із порушенням зору
Деражненська громада
Рівненський район, Рівненська область

Податкова інформує

Інформацію, зазначену у попередньо поданій одноразовій добровільній декларації, можна уточнити

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області нагадують, що відповідно до п.п. 6.3 п. 6 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України у період проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування відповідно до підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» ПКУ декларант має право уточнити інформацію, зазначену у попередньо поданій одноразовій (спеціальній) добровільній декларації, виключно шляхом подання нової Декларації у порядку, визначеному підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» ПКУ. При цьому попередньо подана Декларація, інформація з якої уточнюється, вважається анульованою. Після завершення періоду проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування платник податків має право подати уточнюючий розрахунок до раніше поданої Декларації виключно у випадках, передбачених підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» ПКУ.

09:24:44 10.05.2022

Єдиний рахунок для сплати податків та зборів

В Головному  управлінні ДПС у Рівненській області нагадують, що за бажанням платник податків може використовувати єдиний рахунок для сплати грошових зобов’язань та/або податкового боргу з податків і зборів, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (єдиний внесок) та інших платежів, контроль за справлянням яких покладено на ДПС, заборгованості з інших платежів. Для цього необхідно подати повідомлення про використання єдиного рахунку в електронній формі через Електронний кабінет.

09:23:10 10.05.2022

Понад 6 мільйонів гривень плати за ліцензії надійшло до місцевих бюджетів Рівненщини

Як повідомили в Головному управлінні ДПС у Рівненській області, за січень-квітень  2022 року за право  оптової, роздрібної торгівлі та зберігання  підакцизних товарів суб’єкти господарювання області сплатили  до місцевих бюджетів 6,1 млн гривень.

09:22:28 10.05.2022

Сервіс «InfoTAX»: податкова служба доступна онлайн 24/7

Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що завдяки сервісу податкової служби  «InfoTAX» платники податків мають можливість дистанційно отримувати інформацію  про себе, яка є в розпорядженні органу ДПС: стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки документів, нагадування про необхідність подання звітності та сплати податків, виникнення податкового боргу, інформацію СЕА ПДВ тощо.

09:44:57 06.05.2022

Фінансова підтримка Збройним силам України від Рівненщини – понад 173 мільйони гривень військового збору

За 4 місяці цього року платники податків Рівненської області сплатили до державного бюджету 173,6 млн грн військового збору. Надходження платежу перевищили сплату січня-квітня минулого року на 16,2 млн гривень. Про це повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Владислав Грабовий.

09:43:51 06.05.2022

Сім’ї, у яких виховується 5 і більше дітей мають право на пільгу зі сплати податку на нерухомість

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області нагадують, що відповідно до підпункту «л» підпункту 266.2.2. пункту 266.2 статті 266 Податкового кодексу України  об’єкти житлової нерухомості, які належать багатодітним або прийомним сім’ям, у яких виховується 5 та більше дітей, не є об’єктами оподаткування податком на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

09:56:17 05.05.2022

Змінено правила проведення фактичних перевірок у період воєнного стану

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що Закон України 15 березня 2022 року № 2120-IX "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану" припинив дію мораторію на проведення фактичних перевірок представників бізнесу, змінив підстави для проведення фактичних перевірок та визначив порядок надання документів для проведення перевірки, що підтверджують облік та походження товарних запасів.  

09:55:39 05.05.2022

Територіальні громади Рівненщини отримали понад 2,3 млрд гривень від сплачених податків

У Головному управлінні ДПС у Рівненській області повідомляють, що за чотири місяці 2022 року платники податків Рівненщини сплатили до бюджетів територіальних громад понад 2 млрд 384 млн грн податків. У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження зросли на 11,5%, що складає 246 млн грн.

09:54:46 05.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь