Деражненська громада
Рівненський район, Рівненська область

Новини

Дата: від до Скинути

Повідомлення про проведення робіт із захисту рослин

Повідомлення про проведення робіт із захисту рослин

 До виконавчого комітету Деражненської сільської ради надійшло повідомлення ПОСП ім.Івана Франка про проведення обробітку сонячника в с.Деражне в період з 16.09.22 р. по 26.09.2022 р. препаратом Альфа Динват (динват дипромід 150г/л)

13:01 16.09.2022

Вітання з Днем підприємниця!!!

Вітання з Днем підприємниця!!!

 Сьогодні вся Україна відзначає День підприємця. Вперше цього року це свято відбувається у надскладних умовах воєнного стану. Вкотре підприємці Деражненської громади довели, що вони є тим надійним плечем, на яке можна спертися у найскладніших життєвих ситуаціях. Саме підприємці нашої громади з перших днів агресії російської федерації без вагань та зайвих роздумів включилися у боротьбу з ворогом на всіх фронтах: саме ви попри невизначеність економічної ситуації не зупинили виробництва та зберегли робочі місця, саме ви підтримали бюджет громади сплаченими податками та зборами, саме ви першими простягнули руку допомоги внутрішньо переміщеним особам, які знайшли тимчасовий прихисток у нашій громаді, саме ви є найбільшими благодійниками та меценатами, які не шкодуючи ні фінансових, ні матеріальних ресурсів з перших днів війни стали на захист своєї Вітчизни.

12:01 04.09.2022

В Деражненській громаді відкрили поліцейську станцію офіцера громади!!!

В Деражненській громаді відкрили поліцейську станцію офіцера громади!!!

 Сьогодні, 19 серпня 2022 року, у Деражненській громаді відкрили поліцейську станцію офіцера громади, в рамках підписаного меморандуму, який започаткував голова Деражненської сільської ради Лукашець Олександр та ГУ НП в Рівненській області в 2021 році, мета якої на сучасному рівні забезпечувати правопорядок у  9-ти наших селах. У важливій події для територіальної громади взяли участь заступник начальника Головного управління Національної Поліції в Рівненській області, підполковник поліції Куровосов Олексій,  начальник  відділення поліції №2 Рівненського районного управління поліції (м.Костопіль) підполковник поліції Годун Олександр та керівництво Деражненської сільської ради в.о. сільського голови Бойко Наталія та заступник голови Мокляк Володимир.

13:28 19.08.2022

До уваги пасічників Деражненської громади!!!

До уваги пасічників Деражненської громади!!!

 До уваги жителів Деражненської громади, компанія ТОВ “АГРО ГРУПА” з 01.08.22 по 05.08.22 включно буде проводити обробіток орендованих земель, що знаходяться на території с.Постійне і с.Ганівка Рівненського району. Зокрема планується: - фунгіцидний обробіток соняшнику (препарат Піктор, Кустодія, КС) - інсектицидний обробіток соняшнику (препарат Страйк КС, Біскайя, Канонір) - внесення живлення по листу (препарат Кропмакс). Всі препарати сертифіковані і дозволені для використання в Україні.

14:41 01.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь