A A A K K K
для людей із порушенням зору
Деражненська громада
Рівненський район, Рівненська область

7 лютого у Деражненській громаді відбулась стратегічна сесія із питань ветеранської політики

Дата: 08.02.2024 13:00
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

7 лютого у Деражненській громаді відбулась стратегічна сесія із питань ветеранської політики та значимості інституту кейс-менеджера в рамках проєкту «Реінтеграція ветеранів: від дієвих рішень для громад – до ефективної національної політики», який організовує ГО «Простір Можливостей» та Всеукраїнська Асоціація громад за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Що робити, щоб ветерани та ветеранки, повернувшись додому, отримали якісні послуги та були ефективно реінтегровані??? Саме про це говорили із членом правління ГО «Простір Можливостей» Ярославом Павловським, експерткою ВАГ Анжелікою Близнюк, представником МФ «Відродження» Ольгою Ганченко, бізнес-тренером Оленою Юзьковою, начальником управління у справах ветеранів Департаменту соціальної політики Рівненської ОДА Мариною Корольовою, директором обласного КЗ «Ветеранський простір» Ольгою Яковлевою, представником фундації «Мрія» Юрієм Приварським.

Під час сесії представники робочої групи з питань реалізації ветеранської політики працювали в групах над створенням портрета ветерана, родини ветерана, родини зниклого безвісті, родини загиблого. Виявляли їх актуальні потреби, а також шукали інструменти, які можуть їх задовольнити. Визначили елементи стратегування, повчились, адже діалог між ветеранами та суспільством – важливий елемент розуміння потреб одини одного: це не на сьогодні, а на вчора!

В межах реалізації проєкту відбулось підписання Меморандуму між ГО «Простір Можливостей», ВАГ та Деражненською територіальною громадою, згідно з яким планується розвивати ветеранський напрям в громаді. Завдяки співпраці наша громада отримає: експертну, мотиваційну підтримку при налагодженні роботи ветеранських просторів; проведення консультацій, обмін експертними думками; співпрацю і допомогу у налагодженні роботи з організаціями, установами.

Єднаймо зусилля та працюємо для розвитку громади разом!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь