Деражненська громада
Рівненський район, Рівненська область

НАГАДУЄМО ПРО НЕОБХІДНІСТЬ ОПЛАТИ ЗА СПОЖИТІ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ

Дата: 16.01.2024 09:30
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

Наразі Україна переживає складні часи у звʼязку з агресією з боку російської федерації. І поки Збройні Сили України рятують нашу державу від російської агресії, робота українців в тилу теж критично важлива для перемоги й порятунку економіки. В умовах війни кожен повинен відчувати власну відповідальність перед своєю країною і громадою та сумлінно виконувати свої громадські зобов’язання.

Адже, попри всю складність ситуації в державі, в оселі мешканців нашої громади безперебійно подається газ і електроенергія. Отже, якщо ми й надалі хочемо жити в комфортних умовах, то зобов’язані вчасно сплачувати за них.

У зв’язку з цим закликаємо усіх мешканців Деражненської територіальної громади сумлінно ставитися до оплати за спожиті енергоносії, оскільки за нинішніх надскладних умов, підтримка економіки та життєдіяльності країни - це теж прояв патріотизму і боротьба за збереження України.

Нагадуємо, що споживачі мають можливість здійснювати оплату послуг за допомогою онлайн сервісів (через особисті кабінети, мобільні застосунки, платіжні системи: «Ощад24», «Приват24», «МоноБанк» та ін.).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь