A A A K K K
для людей із порушенням зору
Деражненська громада
Рівненський район, Рівненська область

30 листопада відбулося відкриття "Класу безпеки"

Дата: 30.11.2023 15:00
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

30 листопада у Деражненській ТГ відбулося відкриття «Класу безпеки» в ОЗ «Деражненський ліцей» та ЗДО «Пролісок».

У дошкільному закладі у формі казки та руханки провели перший навчальний урок безпеки, дітки отримали масу позитивних емоцій та нові знання. Після закінчення уроку чарівна Осінь, у свій останній день, пригостила всіх присутніх солодкими подарунками. Наочне знайомство дітей із небезпечними ситуаціями допоможе краще осягнути рівень загрози та добре запам’ятати, як слід і не слід діяти.

У ОЗ «Деражненський ліцей» перший урок у новоствореному класі був активним і пізнавальним, учні ліцею підготували насичену патріотичну програму та поділилися з присутніми власними знаннями з основ життєдіяльності та наданням домедичної допомоги. Після уроку діти отримали цінні поради і навички, які можуть застосувати у разі небезпеки або аварійних ситуацій. Навчання дітей основам безпеки допоможе їм уникнути травм, нещасних випадків і інших небезпек. Завдання такого класу – навчити школярів правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомити з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій та сформувати навички надання домедичної допомоги.

Це новий формат навчання дітей та учнів, який започаткували в Деражненській громаді. Це системне вивчення та поступова підготовка молоді з основ особистої безпеки, здорового способу життя та формування навичок самозахисту і рятування в умовах надзвичайних ситуацій для дітей починаючи від дошкільного навчального закладу до закладу середньої освіти.

На відкритті «Класу безпеки» були присутні: Шарова Ірина – завідувач пункту НМЦ ЦЗ та БЖД Рівненської області, Ружицька Єва – лейтенант служби цивільного захисту, Дем’янчук Олексій – майор служби цивільного захисту, Олександр Лукашець– сільський голова, Володимир Мокляк – заступник сільського голови, Микола Романюк – начальник відділу освіти, Очко Юрій - начальник пожежної частини с.Деражне, служба у справах дітей.

В умовах сьогодення воєнні ризики є частиною нашого життя, тому маємо бути готовими захистити себе і дітей від небезпеки. Діти – наше майбутнє, тож давайте дбати про їхню безпеку разом!!!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь