Деражненська громада
Рівненський район, Рівненська область

В Деражненській ТГ перевірили місця компактного проживання ВПО

Дата: 29.09.2023 13:35
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Працівники ГУ Національної соціальної сервісної служби у Рівненській області спільно з ГО Центр Інтеграції та БО Рокада  відвідали МКП у Деражненській ТГ (Деражненська лікарня, вул.Мартинюка,23). Моніторинг та актуалізація стану умов проживання внутрішньо переміщених осіб здійснюється в рамках співпраці міжнародних організацій, обласної та місцевих влад і організацій громадянського суспільства.

«Місця тимчасового проживання мають забезпечувати переселенцям гідні та безпечні умови. Для нас - це пріоритетні завдання. Ми спільно з нашими партнерами, зокрема з громадянського сектору, створили Раду ВПО при Рівненській обласній військовій адміністрації. До складу Ради увійшли і самі переселенці. Це допоможе оперативно реагувати на виклики, в тому числі пов’язані з умовами в МКП», - повідомила заступниця голови ОДА Людмила Шатковська.

Соціальні фахівці спілкувались з керівниками МКП, дізнавались, які нагальні потреби залишаються у  внутрішньо переміщених осіб. Головними потребами є  посуд та шафи для одягу та речей.  Приміщення, яке облаштували під кухню та душову кімнату,   потребують дообладнання, щоб забезпечити комфортні умови для усіх мешканців.  

Нагадаємо, зараз на Рівненщині проживає більше 50 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Частина цих людей проживає у місцях компактного проживання. Це переважно сім'ї з дітьми, люди похилого віку, маломобільні категорії населення, які й надалі потребують нашої допомоги та соціальної підтримки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь