A A A K K K
для людей із порушенням зору
Деражненська громада
Рівненський район, Рівненська область

Підприємства Рівненщини сплатили 275 млн грн податку на прибуток

Дата: 22.07.2022 11:10
Кількість переглядів: 107

Упродовж першого півріччя 2022 року суб’єкти господарювання Рівненської області сплатили до зведеного бюджету України 275 млн грн податку на прибуток підприємств, що на 23,8 млн грн перевищує надходження аналогічного періоду минулого року. Відповідно до державного бюджету надійшло 248,5 млн грн цього платежу. Місцеві скарбниці з початку року отримали 26,56 млн гривень.

«В ході адаптації підприємництва до діяльності в умовах воєнного часу, важливо забезпечити рівні конкурентні можливості для легального бізнесу, який наповнює бюджет.  Адже зберегти прибутковість підприємствам надзвичайно складно. Втім, своїм відповідальним ставленням кожен платник податків, робить вагомий вклад у фінансову стабільність нашої держави, що дає можливість забезпечувати обороноздатність країни», - зазначає в.о. начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Владислав Грабовий

В податковій службі області нагадують, що 15 березня 2022 року набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 10 лютого 2022 року № 58, яким внесено зміни до форми Податкової декларації з податку на прибуток підприємств, затвердженої наказом Міністерства фінансів України від 20.10.2015 № 897.

Тобто, декларація з податку на прибуток за оновленою формою (з урахуванням змін внесених Наказом № 58) подається, починаючи зі звітного періоду – півріччя 2022 року. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь