A A A K K K
для людей із порушенням зору
Деражненська громада
Рівненський район, Рівненська область

В Деражненській громаді відкрили поліцейську станцію офіцера громади!!!

Дата: 19.08.2022 13:28
Кількість переглядів: 1827

Фото без опису Сьогодні, 19 серпня 2022 року, у Деражненській громаді відкрили поліцейську станцію офіцера громади, в рамках підписаного меморандуму, який започаткував голова Деражненської сільської ради Лукашець Олександр та ГУ НП в Рівненській області в 2021 році, мета якої на сучасному рівні забезпечувати правопорядок у  9-ти наших селах. У важливій події для територіальної громади взяли участь заступник начальника Головного управління Національної Поліції в Рівненській області, підполковник поліції Куровосов Олексій,  начальник  відділення поліції №2 Рівненського районного управління поліції (м.Костопіль) підполковник поліції Годун Олександр та керівництво Деражненської сільської ради в.о. сільського голови Бойко Наталія та заступник голови Мокляк Володимир.

Хочемо подякувати спонсорам та меценатам, які долучилися до ремонту приміщення та благоустрою території.  Особлива подяка керівнику ТзОВ «ГАЯР» Вовчко Галині, ПП Призванському Миколі, ПП Дмитруку Вадиму, керівнику ТзОВ «АГРО РІВНЕ» Білану Віктору, керівнику ТзОВ «Світанок Агрозахід 3» Тарараю Олегу, керівнику ТзОВ «Бечаль АГРО» Шерсткому Євгену, керівнику «Акріс Агро Груп» Пальчевському Остапу, а також небайдужим жителям та працівникам сільської ради.

Відкриття поліцейської станції – перший і надзвичайно важливий крок у впровадженні проєкту Поліцейський офіцер громади на території Деражненської сільської ради. Це запорука відкритості та доступності поліцейських послуг для кожного місцевого мешканця, адже поліцейський, який обслуговує дану територію, добре знає її мешканців, розуміє їх потреби і вчасно приходить туди, де потребують його допомоги професійними діями, рішеннями, доброю порадою чи підтримкою. Тож, створення такої станції полегшить людям доступ до поліцейських послуг, а також сприятиме покращенню безпекової ситуації на території Деражненської сільської ради. Реалізація цього нового постійно діючого проєкту дозволить забезпечити зв’язок громади і поліцейського, який направлений на забезпечення якісних умов життя, безпеки, якісного реагування на будь-які ситуації, даючи можливість людям відчувати впевненість і безпеку в своїй оселі, населеному пункті, громаді.

Разом до Перемоги!!! Все буде Україна!!!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь