A A A K K K
для людей із порушенням зору
Деражненська громада
Рівненський район, Рівненська область

Капітальний ремонт будівлі ДНЗ «Пролісок» Деражненської сільської ради (покрівлі, оздоблення фасаду, відновлення вхідної групи та благоустрою території) по вул. Мартинюка, 66 в с. Деражне Рівненського району, Рівненської області (коригування)

Дата: 15.09.2021 09:15
Кількість переглядів: 174

Тендерним комітетом відділу освіти, культури, молоді та спорту Деражненської сільської ради 14.09.2021 року було оголошено повторну процедуру відкритих торгів по коду ДК 021:2015 – 45453000-7 – "Капітальний ремонт і реставрація"  (Капітальний ремонт будівлі ДНЗ «Пролісок» Деражненської сільської ради (покрівлі, оздоблення фасаду, відновлення вхідної групи та благоустрою території) по вул. Мартинюка, 66 в с. Деражне Рівненського району, Рівненської області (коригування)).

Підстава: подання для участі в торгах менше двох тендерних пропозицій (Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-08-25-005773-a), у зв’язку з чим торги були відмінені.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Закупівля обумовлена необхідністю утеплення фасадів для збільшення енергоефективності будівлі, оздоблення фасадів ДНЗ "Пролісок" для покращення естетичного вигляду даної будівлі, ремонт вхідних ганків у тому числі забезпечення доступності для інвалідів та інших маломобільних груп населення, а також покращення благоустрою дворової території садочку, що створить безпеку руху транспорту та пішоходів.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі. Розрахунок очікуваної вартості предмету закупівлі виконано на підставі експертного звіту розробленого філією ДП "Укрдержбудекспертиза" у Рівненській області №18-0277/01-21 від 13.08.2021 року та згідно з ДСТУ Б. Д.1.1-1:2013 "Правила визначення вартості будівництва".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь