Деражненська громада
Рівненський район, Рівненська область

За використання природних надр Рівненщини до бюджету надійшло майже 18 млн гривень

Дата: 03.05.2022 09:14
Кількість переглядів: 182

За  три місяці поточного року платники податків Рівненщини за користування надрами  сплатили до зведеного бюджету 17,9  млн грн рентних платежів, що на 1,4 млн грн, або на 10% перевищує минулорічні надходження за аналогічний період. Із загальної суми до державного бюджету надійшло 11,8 млн грн рентних платежів, до місцевих бюджетів – 6,1 млн гривень. Про це повідомила Зоя Хоній - заступник начальника Головного управління ДПС у Рівненській  області.

Станом на 01.01.2022 року  в області зареєстровано 499 підприємств, які на підставі спеціальних дозволів здійснюють видобуток корисних копалин. Базою оподаткування рентною платою за користування надрами для видобування корисних копалин є вартість обсягів видобутих корисних копалин (мінеральної сировини), яка окремо обчислюється для кожного виду на базових умовах поставки.

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області звертаються до всіх платників, що у час протидії військовій агресії росії податковий внесок кожного платника – важливий для фінансової стабільності країни та громад.

«Задля забезпечення фінансової незалежності держави всі представники бізнесу та громадяни, котрі мають  можливість виконувати свої податкові зобов’язання, повинні це робити своєчасно та у повному обсязі», - зазначила Зоя Хоній.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь