Деражненська громада
Рівненський район, Рівненська область

За ліцензії на право торгівлі підакцизними товарами до місцевих бюджетів Рівненщини надійшло 4,5 мільйона гривень

Дата: 22.04.2022 10:57
Кількість переглядів: 196

Як повідомили в Головному управлінні ДПС у Рівненській області, за січень - березень  2022 року за право  оптової, роздрібної торгівлі та зберігання  підакцизних товарів суб’єкти господарювання області сплатили  до місцевих бюджетів 4,5 млн гривень.

Податкова служба області нагадує платникам, що 7 березня 2022 вступив в дію Закон України  № 2118-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо особливостей оподаткування та подання звітності у період дії воєнного стану».

Зокрема підрозділ 10 розділу XX "Перехідні положення" Податкового кодексу України доповнено пунктом 69.10 такого змісту:

вважаються діючими ліцензії, по яких до припинення або скасування воєнного стану на території України не сплачено черговий платіж за ліцензію та/або закінчився термін дії ліцензії на право:

виробництва та обігу спирту, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та рідин, що використовуються в електронних сигаретах;

виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним, та місць виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним.

Обов’язки щодо сплати чергових платежів/дії щодо продовження ліцензії мають бути виконані суб’єктом господарювання протягом 30 днів, наступних за днем припинення або скасування воєнного стану в Україні.

В умовах воєнного стану  бюджетна стабільність  залежить від сумління кожного платника податків, - наголошують у Головному управлінні ДПС у Рівненській області і звертаються до юридичних осіб, котрі провадять діяльність, та громадян своєчасно розраховуватися із бюджетом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь