A A A K K K
для людей із порушенням зору
Деражненська громада
Рівненський район, Рівненська область

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 22.04.2022 11:29
Кількість переглядів: 1259

Фото без опису

  1. Назва документа державного планування

містобудівна документація «Детальний план території земельних ділянок загальною площею 3,4418 га для будівництва та обслуговування об'єктів рекреаційного призначення (для обслуговування адміністративних та господарських будівель) за межами населених пунктів на території Деражненської сільської ради Рівненського (Костопільського) району».

  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування

Деражненська сільська рада Рівненського району

  1. Передбачувана процедура громадського обговорення

а) дата початку та строки здійснення процедури:

З метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості Заяву Про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документу державного планування було розміщено на веб-сторінці Деражненської громади від 05.01.2022 року:

https://derazhnenska-gromada.gov.ua/news/1641388706

Повідомлення про початок збору зауважень та пропозицій від громадськості Деражненської територіальної громади до Заяви про визначення обсягу Звіту було опубліковане у газеті «Слово і Час», випуск від 13.01.2022 р. № 1 (№9638) та у газеті «Вісті Рівненщини», випуск від 14.01.2022 №1-2 (№21154). Протягом громадського обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (15 календарних днів) звернень, зауважень та пропозицій від громадськості не надходило.

Дата подання проєкту ДПТ (Детального плану території), повідомлення про оприлюднення звіту про стратегічну екологічну оцінку та розміщення звіту СЕО на веб-сторінці Деражненської громади  https://derazhnenska-gromada.gov.ua/news/– 27 квітня 2022 року.

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі зауваження та пропозиції до Звіту про СЕО та проекту документу державного планування. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та Звіту про СЕО, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення): громадські слухання відбудуться 31 травня 2022 року о 11:00 годині в адмінприміщенні Деражненської сільської ради за адресою: с. Деражне, вул. Шевченка, буд. 49 А.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Деражненська сільська рада. Адреса: с. Деражне, вул. Шевченка, буд. 49 А.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій: Деражненська сільська рада. 35053, Рівненська обл., Рівненський район , с. Деражне, вул. Шевченка, буд. 49 А. Електронна адреса – dersilrada@ukr.net.

Зауваження та пропозиції до проекту державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку надаються протягом 30 днів з дня опублікування повідомлення. Пропозиції та  зауваження подані після встановленого строку, не розглядаються.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов'язаної із здоров'ям населення, що стосується документа державного планування:

наявна екологічна інформація – Департамент екології та природних ресурсів Рівненської ОДА за адресою: 33004, м. Рівне, вул. Льва Толстого, 20

наявна інформація пов'язаної із здоров'ям населення – Департамент цивільного захисту та охорони здоров’я населення Рівненської ОДА за адресою: 33028, м. Рівне, вул. 16 Липня, 38

  1. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування:

Транскордонні консультації в рамках зазначеної СЕО не проводяться.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь