A A A K K K
для людей із порушенням зору
Деражненська громада
Рівненський район, Рівненська область

Наказ про оголошення конкурсу

Дата: 01.10.2021 15:17
Кількість переглядів: 406

Фото без опису

УКРАЇНА

ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ

ДЕРАЖНЕНСЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

НАКАЗ

    30 вересня 2021року                                                                               № 130/ос       

Про оголошення конкурсу на

заміщення вакантної посади керівника

опорного закладу «Деражненський ліцей»

Деражненської сільської ради

Рівненського району Рівненської області

 

 

      Відповідно до статей 25,26 Закону України “ Про освіту ”, згідно ст.39 Закону України  «Про повну, загальну, середню освіту, згідно Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Деражненської об’єднаної територіальної громади ,затвердженого рішенням сесії Деражненської сільської ради  від 09 вересня 2021 року № 279 , враховуючи  наявність вакантної посади директора комунального закладу загальної середньої освіти, а саме опорного закладу «Деражненський ліцей»   Деражненської сільської ради Рівненського району Рівненської області 

 

Наказую:

 

1. Оголосити конкурсний відбір на заміщення вакантної посади директора комунального закладу  ОЗ  «Деражненський ліцей» Деражненської  сільської ради Рівненського  району Рівненської області.

2. Кандидатам на участь у конкурсному відборі визначити наступні вимоги: громадянство України; вільне володіння державною мовою; вища освіта не нижче магістра (спеціаліста); стаж педагогічної роботи не менше трьох років; організаторські здібності, стан фізичного і психічного  здоров’я, що не перешкоджає виконувати професійні обов’язки.

3. Затвердити персональний склад конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору (додаток 1).

4. Визначити уповноваженою особою , яка  буде відповідати за прийом документів для участі у конкурсі та надавати інформацію щодо конкурсу , Шевцову Марію Михайлівну, провідного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді та спорту Деражненської сільської ради

5.Уповноваженій особі:

5.1.Забезпечити оприлюднення оголошення про проведення конкурсного відбору  у місцевих засобах масової інформації, на офіційному веб-сайті  Деражненської сільської ради(відділу освіти ,культури,молоді та спорту Деражненської сільської ради)та закладу освіти , дотримуючись вимог Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної  середньої освіти Деражненської сільської ради,затвердженого рішенням сесії Деражненської сільської ради 09 вересня 2021 року № 279.

 5.2. Здійснити прийом та розгляд документів претендентів для участі у конкурсному відборі у термін з 01.10.2019 по 31.10.2021 року .

6. Конкурсній комісії:

6.1. У п’ятиденний термін після закінчення строку подання документів, завершити роботу по допуску до участі у конкурсі.

 6.2. До 09 листопада  2021 року забезпечити ознайомлення кандидатів із закладом загальної середньої освіти, його трудовим колективом та представниками батьківського самоврядування.

6.3. Провести конкурсний відбір 16 листопада  20121року за адресою: Рівненська обл. с.Деражне  вул. Шевченка 49А, відділ освіти, культури ,молоді та спорту Деражненської сільської ради, зал засідань Деражненської сільської ради, шляхом: перевірки на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», інших нормативно-правових актів у сфері освіти, а також Концепції реалізації державної політики у сфері формування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 року № 988-р, шляхом письмових відповідей на тестові та екзаменаційне питання; перевірки професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання; публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

6.4. Визначити упродовж двох робочих днів з дня завершення конкурсного відбору переможця або визначити конкурс таким, що не відбувся.

6.5. Надати начальнику  відділу освіти,культури,молоді та спорту Деражненської сільської ради обґрунтований висновок щодо переможця конкурсу з метою призначення його на посаду директора закладу загальної середньої освіти та укладення контракту.

7. Затвердити перелік тестових питань на перевірку законодавства, зразок ситуаційного завдання (додаток 2).

 8. Затвердити критерії оцінювання кандидатів (додаток 3).

9. Забезпечити оприлюднення даного наказу на веб-сайті Деражненської сільської ради(відділу освіти ,культури,молоді та спорту Деражненської сільської ради).

10. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

 

 

 

Начальник відділу освіти                       Фото без опису                          Микола РОМАНЮК

                                                                                                                             

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь