A A A K K K
для людей із порушенням зору
Деражненська громада
Рівненський район, Рівненська область

В Деражненській громаді розробили заходи з попередження виникнення пожеж в природних екосистемах

Дата: 14.04.2021 13:47
Кількість переглядів: 761

Фото без опису На виконання доручення першого заступника голови Рівненської державної обласної адміністрації від 08.04.2021 р та протоколу засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки Рівненської області від 17.03.2021 р. проведено позачергове засідання комісії ТЕБ та НС на якому розглянули питання недопущення виникнення пожеж під час перебування у лісових масивах та лісосмугах.

Розпорядженням сільського голови від 12.04.2021 р. №21 визначено перелік населених пунктів та об’єктів, які розміщені в межах лісових масивів, крім того створена комісія по перевірці стану протипожежного захисту визначених населених пунктів з залученням представників ДП «Клеванський лісгосп», СВСК «Селянський ліс», начальника ДПРП ДПРЧ-19 та спеціалістів сільської ради, яка провела обстеження лісових масивів, які межують з лісовими масивами про що складено відповідний акт перевірки.  Крім того проведено рейди перевірки у вихідні дні за станом пожежної безпеки в місцях громадського відпочинку та рекреаційних зонах та було приведено в готовність пожежних підрозділів добровільних пожежних дружин в с.Дюксин та с.Постійне. Фото без опису

Працівниками сільської ради проводиться роз’яснювальна робота серед населення щодо дотримання заходів пожежної безпеки під час перебування у лісових масивах, лісосмугах, заплавах річок, на торфовищах, сільгоспугіддях, присадибних ділянках та недопущення спалювання стерні, сміття та залишків рослинності.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь